Fiscaal advies

Naast juridische kennis is fiscale kennis een absolute noodzaak bij vastgoedtransacties. Niet alleen dient u rekening te houden met overdrachtsbelasting, maar ook omzetbelasting en inkomstenbelasting kunnen een grote impact hebben bij de overdracht van vastgoed.

De fiscale wet- en regelgeving op het gebied van vastgoedtransacties wijzigen steeds sneller en vastgoedtransacties worden steeds complexer. In een vroeg stadium genomen beslissingen kunnen van grote invloed zijn op het rendement van uw investering in het vastgoed.

Wij adviseren u graag bij uw vraagstukken omtrent overdrachtsbelasting, omzetbelasting en fiscaal complexe transacties. Aarzel niet om ons te benaderen indien u een vraag heeft op dit gebied. Als u onderstaand contactformulier invult zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze specialisten.

Onze specialisten

Kandidaat-notaris
Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze specialisten. 
Voorkeur vestiging
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
1 + 3 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.