Financiering en zekerheden

Bij de aanschaf en ontwikkeling van commercieel vastgoed is financiering een belangrijk onderwerp. Het geld kan bij banken, investeerders of uit eigen zak komen en in alle gevallen is het van belang gemaakte afspraken goed vast te leggen.

Vaak zal degene die geld uitleent zekerheden willen verkrijgen op goederen of rechten waarop hij zich met voorrang kan verhalen als terugbetaling uitblijft. Zo kan er een hypotheekrecht op onroerend goed worden gevestigd en een pandrecht op roerende zaken zoals machines en voorraden en op vorderingen.

Omdat de belangen in ieder geval groot zijn, is het van belang dat alles goed op papier komt te staan. Wij kunnen u helpen en begeleiden bij het opstellen van een geldleningsovereenkomst en het vestigen van zekerheden.

Ook als u van bank wilt wisselen kunnen wij u bijstaan. Bij een oversluiting dient u een nieuwe hypotheekakte te laten opstellen. Wij treden hierbij tevens in contact met uw huidige bank, zodat de overgang zo soepel mogelijk verloopt.

Onze specialisten

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze specialisten. 
Voorkeur vestiging
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
11 + 9 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.