Overdracht

De overdracht van een bedrijfspand, stuk grond of beleggingsobject kan zeer complex zijn. De juridische haalbaarheid van een overdracht hangt hierbij sterk samen met de fiscale aspecten die bij de overdracht aan bod komen.

De overdracht van commercieel vastgoed vindt plaats via een notariële akte. Hier gaat een heel traject aan vooraf, waarbij wij kunnen helpen om in korte tijd de juridische en fiscale volgen te overzien. Hierdoor worden problemen voorkomen op het moment dat het vastgoed overgaat op een nieuwe eigenaar.

Wij hebben onder andere ruime ervaring met:

  • Aan- en verkoop van commercieel vastgoed
  • Fiscale aspecten bij vastgoed (overdrachts- en omzetbelasting)
  • Het vestigen van bijzondere rechten en plichten

Wij kunnen u ook helpen bij het opstellen van een Koopovereenkomst. Hierbij denken we met partijen mee en zorgen we dat de gemaakte afspraken goed op papier komen te staan.

Onze specialisten

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze specialisten. 
Voorkeur vestiging
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
12 + 1 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.