Vestiging Barneveld-Voorthuizen

Sinds medio 2021 heeft VPVA notarissen een vestiging in Voorthuizen, waarbij Derk Bahlman de dagelijkse leiding heeft. Wij zijn een laagdrempelig kantoor voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Ons dienstenpalet is breed. We willen namelijk bij iedere belangrijke gebeurtenis in uw leven, zowel zakelijk als privé, betrokken zijn. Of het nu gaat om een samenlevingscontract, het kopen van een huis of een testament. Van de oprichting van uw BV tot de bedrijfsoverdracht. Eén aanspreekpunt en één vertrouwd gezicht. Met alle specialismen die wij in huis hebben, bent u verzekerd van een optimale dienstverlening. VPVA notarissen, zeker weten.

Met de komst van VPVA notarissen (met vestigingen in Ede, Lunteren en Wageningen) naar de gemeente Barneveld wordt de regionale positie verstevigd en vindt schaalvergroting binnen de Food Valley plaats.

Verhuizing kantoor Voorthuizen

Eind van het jaar zal ons kantoor in Voorthuizen naar een andere locatie verhuizen, te weten Kerkstraat 4 te Voorthuizen.

Onze vestiging in Voorthuizen groeit. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een locatie waar wij de komende jaren op een prettige manier kunnen werken en onze cliënten op een goede wijze kunnen ontvangen. Dit hebben wij gevonden en vanaf het einde van het jaar zullen de collega's uit Voorthuizen de locatie Kerkstraat 4 te Voorthuizen gaan betrekken.

De exacte verhuisdatum is nog niet bekend, maar wij hopen dat dit voor 1 december kan plaatsvinden.

We zullen u verder op de hoogte houden van de exacte datum.

Graag tot ziens in onze vestiging Barneveld - Voorthuizen.

Onze specialisten in Barneveld-Voorthuizen

Toegevoegd Notaris
Notarieel Medewerker
Notarieel Assistent
Medewerker administratie