BV oprichten

U gaat een bedrijf starten? Wij adviseren u graag over de juiste structuur

Overdracht vastgoed

Gaat u investeren in vastgoed en wilt u daarover worden geadviseerd?

Financiering en zekerheden

Wij zijn uw partner bij een ingewikkelde financiering

Projectontwikkeling

Bent u op zoek naar een partner die u gedurende het hele project adviseert?

Herstructurering

Van ingewikkelde tot eenvoudige herstructureringen, wij adviseren u graag

Bedrijfsopvolging

De opvolging van uw onderneming goed geregeld?

Hartelijk welkom

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is een laagdrempelig kantoor voor zowel de particuliere als de zakelijke opdrachtgever. Ons dienstenpallet is breed. We willen namelijk bij iedere belangrijke gebeurtenis in uw leven, zowel zakelijk als privé, betrokken zijn. Of het nu gaat om een samenlevingscontract, het kopen van een huis of een testament. Van de oprichting van uw BV tot de bedrijfsoverdracht. Eén aanspreekpunt en één vertrouwd gezicht. Met alle specialismen die wij in huis hebben, bent u verzekerd van een optimale dienstverlening. VPVA notarissen, zeker weten.

Geplaatst op 06 december 2019

Goed nieuws voor verenigingen van eigenaren (VvE). Beschikt de VvE over zonnepanelen en wordt de stroom terug geleverd aan de energieleverancier? Goed nieuws! De VvE hoeft vanaf januari 2020 geen btw-aangifte meer te doen.

Dat komt door de vernieuwde kleine ondernemingsregeling. De nieuwe kleine ondernemingsregeling (KOR) gaat per 1… Lees meer

Geplaatst op 18 oktober 2019

Per 1 januari 2020 moeten eenmanszaken het nieuwe btw-identificatienummer (btw-id) gebruiken dat ze in het najaar van 2019 van de Belastingdienst hebben ontvangen.

In dit nieuwe btw-id is ter bescherming van de privacy niet meer het Burgerservicenummer verwerkt. Het gevolg is dat met ingang van 1 januari 2020 het nieuwe btw-id op alle… Lees meer

Geplaatst op 17 oktober 2019

De Minister voor Rechtsbescherming heeft per brief van september 2019 aan de Tweede Kamer aangekondigd in de loop van 2020 een voorontwerp van een wetsvoorstel ter consultatie aan te bieden inzake turboliquidatie van rechtspersonen.

Van de mogelijkheid tot turboliquidatie wordt misbruik gemaakt. Een rechtspersoon wordt leeggehaald en… Lees meer