Actueel

Geplaatst op 09 april 2020

Goede Vrijdag 10 april 2020 en Tweede Paasdag 13 april 2020 is ons kantoor gesloten.

Ondanks deze onzekere tijd, als gevolg van het coronavirus, wensen wij u namens alle collega’s van VPVA notarissen hele fijne Paasdagen in goede gezondheid!

Geplaatst op 08 april 2020

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus gaat ons inloop spreekuur voorlopig niet door. Deze zal worden vervangen door telefonische spreekuren. Heeft u een vraag, bel of stuur een e-mail voor het maken van een telefonische afspraak.

Geplaatst op 08 april 2020

VPVA notarissen volgt de richtlijnen van de regering en het RIVM rond het Coronavirus (Covid-19) over de te nemen voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van cliënten en medewerkers in acht te nemen. Tegelijkertijd voelen we ook onze verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk bij te dragen aan het oplossen van uw vraagstukken… Lees meer

Geplaatst op 07 april 2020

Op 3 april 2020 heeft het kabinet in het kader van de corona maatregelen ingestemd met een noodwet die het tijdelijk mogelijk maakt om digitale algemene vergaderingen bij onder andere BV's en verenigingen te houden. Door het coronavirus is het fysiek bijeenkomen - hetgeen thans wettelijk is voorgeschreven - onwenselijk.  

Het bestuur… Lees meer

Geplaatst op 06 april 2020

Op 3 april 2020 heeft het kabinet ingestemd met een noodwet voor het (tijdelijk) passeren van een testament of hypotheekakte op afstand. Dit is namelijk nu nog niet mogelijk, omdat de regels bepalen dat een testament in het bijzijn van een notaris getekend moet worden. Voor veel mensen is dit in deze corona tijd niet mogelijk omdat zij… Lees meer

Geplaatst op 06 april 2020

De KNB heeft van het ministerie van Justitie en Veiligheid te horen gekregen dat notariële dienstverlening waarbij uitstel niet mogelijk of niet maatschappelijk wenselijk is, valt onder de categorie ‘noodzakelijke overheidsprocessen’ op de lijst met ‘vitale beroepen’.
Daarbij denken we aan testamenten en leveringen met een termijn.… Lees meer

Geplaatst op 26 maart 2020

Deze maand is onze kandidaat-notaris Roel Haaksema cum laude afgestudeerd voor zijn beroepsopleiding! Wij zijn trots op deze mooie prestatie!

Roel Haaksema is bij ons werkzaam in de familie- en erfrecht praktijk, in het bijzonder voor huwelijken en nalatenschappen met internationale aspecten.

Geplaatst op 26 maart 2020

Onze Algemene Voorwaarden zijn aangepast. Het feit dat de eerste bank vanaf 1 april 2020 een negatieve rente van 0,5% gaat doorberekenen op het saldo van onze derdengeldenrekening heeft deze aanpassing noodzakelijk gemaakt. De overige banken volgen op korte termijn.

Voor een… Lees meer

Geplaatst op 16 maart 2020

VPVA notarissen volgt de richtlijnen van het RIVM in haar beleid rond het Coronavirus (Covid-19).

Naar aanleiding van het aangescherpte RIVM-beleid, heeft VPVA notarissen vastgesteld welke gevolgen dit heeft voor geplande besprekingen en ondertekenafspraken, bezoekers aan kantoor en voor medewerkers. Dit is hieronder… Lees meer

Geplaatst op 13 maart 2020

Helaas moeten wij u berichten dat het Theatercollege in de Reehorst wegens het Coronavirus zal worden verplaatst. De nieuwe datum zal zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.

Alle mensen die zich hebben ingeschreven krijgen persoonlijk bericht. Alle tickets blijven geldig.