mr. W.D. (Derk) Bahlman

Ik studeerde Nederlands recht en notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Na in 1996 cum laude te zijn afgestudeerd ben ik sinds 1996 in het notariaat werkzaam. Na eerst als kandidaat-notaris in Leiden en Barneveld gewerkt te hebben, ben ik sinds 1 mei 2000 werkzaam bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen en vanaf 1 juli 2007 werkzaam als notaris.

Ik heb me binnen ons kantoor geheel toegelegd op de vastgoedpraktijk en het ondernemingsrecht. Op het gebied van het vastgoed beheers ik alle aspecten waarbij de nadruk ligt op het commerciële vastgoed. Het spreekt vanzelf dat de daarbij behorende fiscale advisering ook tot zijn werkterrein behoort. Verder houd ik me bezig met producten op het gebied van verkoop onder voorwaarden die door woningcorporaties, gemeenten, ontwikkelaars en beleggers worden gehanteerd. In dat verband ben ik specialist op het gebied van erfpacht en andere beperkte rechten.
Ik houd me ook bezig met de juridische opzet van recreatieparken.

Voor wat betreft het ondernemingsrecht wordt het gehele werkterrein voor de kleine en middelgrote ondernemingen bestreken. Gedacht kan onder meer worden aan de oprichting van rechtspersonen, aandelenoverdrachten, fusie, splitsing. Ook het opzetten van anonimiseringstrajecten, fonds voor gemene rekeningen en vastgoed C.V.’s, certificeren van aandelen en vermogen behoren tot zijn werkterrein.
Daarnaast houd ik me bezig met agrarisch recht, waaronder bedrijfsoverdrachten.

In zijn vrije tijd loop ik graag hard en fiets met mijn racefiets.

Nevenwerkzaamheden:

  • lid van de Vereniging voor Agrarische Specialisten in het Notariaat (VASN)
  • redacteur van de Notarisklerk 
  • docent Notariële Specialisatieopleiding Projectontwikkeling

Overige opleidingen:

  • Specialisatieopleiding Agrarisch recht
  • Deelstudie fiscaal recht aan de Universiteit in Tilburg. 

Publicaties:

Gegevens van Derk

Telefoon
0318 - 685 685
FunctieNotaris
Vestiging
Voorthuizen

Neem contact op met mij

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
9 + 6 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.