Actuele kantoorinformatie

Geplaatst op 03 september 2020

Afgelopen week hebben we op gepaste wijze en corona proof afscheid genomen van mr. Derk Hoek als kandidaat notaris van ons kantoor.

De laatste akte werd naderhand feestelijk afgesloten met een lekker taartje.
Gelukkig kunnen we de komende tijd af en toe nog een beroep doen op Derk als notarieel adviseur.

Geplaatst op 19 augustus 2020

Op 18 augustus 2020 is Monique Richters-Lammers door de rechtbank benoemd tot toegevoegd notaris. 

Wij wensen Monique heel veel succes in haar nieuwe rol. 

Geplaatst op 03 augustus 2020

Vandaag een zeer speciale gebeurtenis: Erna van der Veen was op 1 augustus precies 40 jaar bij ons in dienst! 
 

Dat hebben we vanmorgen bij ons op ludieke wijze en corona proof gevierd!
Erna van nogmaals harte gefeliciteerd en op naar de 50….. 🍦🍦🍦

Geplaatst op 26 juni 2020

De Eerste Kamer heeft dinsdag ingestemd met het wetsvoorstel dat zorgt voor de komst van het UBO-register. Oorspronkelijk zou dit register op 10 januari 2020 in werking treden, maar deze datum werd niet gehaald. De inwerkingtreding van het UBO-register staat nu gepland op 27 september 2020.

Op grond van de vierde en vijfde anti-… Lees meer

Geplaatst op 05 mei 2020

Op dinsdag 5 mei zijn onze kantoren gesloten. Bevrijdingsdag zal anders zijn dan andere jaren. Dit geldt zeker voor onze Wageningse vestiging die vlakbij Hotel de Wereld is gevestigd, waar 75 jaar geleden de capitulatie werd getekend. Niettemin wensen wij u een mooie dag in vrijheid en goede gezondheid toe. 

Op woensdag 6 mei staan… Lees meer

Geplaatst op 24 april 2020

Koningsdag maandag 27 april zijn onze kantoren gesloten.
Alle medewerkers van VPVA notarissen wensen u ondanks alle beperkingen een gezellig en fijne Koningsdag en blijf gezond!

Geplaatst op 21 april 2020

De officiële beëdiging van Roel Haaksema tot waarnemend kandidaat-notaris heeft vandaag bij ons op kantoor plaatsgevonden.
Op geheel gepaste coronavrije wijze via Skype in contact met de Rechtbank Arnhem waarbij Roel samen met nog 5 andere kandidaat notarissen beëdigd werd.
Na afloop toch met een feestelijk tintje met de… Lees meer

Geplaatst op 08 april 2020

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus gaat ons inloop spreekuur voorlopig niet door. Deze zal worden vervangen door telefonische spreekuren. Heeft u een vraag, bel of stuur een e-mail voor het maken van een telefonische afspraak.

Geplaatst op 08 april 2020

VPVA notarissen volgt de richtlijnen van de regering en het RIVM rond het Coronavirus (Covid-19) over de te nemen voorzorgsmaatregelen om de gezondheid van cliënten en medewerkers in acht te nemen. Tegelijkertijd voelen we ook onze verantwoordelijkheid om daar waar mogelijk bij te dragen aan het oplossen van uw vraagstukken… Lees meer

Geplaatst op 06 april 2020

De KNB heeft van het ministerie van Justitie en Veiligheid te horen gekregen dat notariële dienstverlening waarbij uitstel niet mogelijk of niet maatschappelijk wenselijk is, valt onder de categorie ‘noodzakelijke overheidsprocessen’ op de lijst met ‘vitale beroepen’.
Daarbij denken we aan testamenten en leveringen met een termijn.… Lees meer