Kantoororganisatie

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is één van de grotere zelfstandige notariskantoren in Nederland met de hoofdvestiging in Ede en vestigingen in Lunteren en Wageningen. In Bennekom zijn wij iedere maandagmiddag aanwezig in onze "pop-up" locatie in de Smeedplaats.

Daarnaast bieden wij onze diensten aan onder een apart label, notaris.com.

In totaal zijn wij met ongeveer 65 medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt 14 juristen, waarvan 6 notarissen, 1 toegevoegd notaris en 7 kandidaat-notarissen. Op de hoofdvestiging in Ede zijn 4 notarissen werkzaam; aan elk van de overige vestigingen is één notaris verbonden.

Wij zijn georganiseerd in secties (onroerend goed, vennootschapsrecht en familierecht). Elke sectie kent een eigen sectiecoördinator (respectievelijk Alexander Tierolff, Derk Bahlman en Liesbeth van den Brink).

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is de handelsnaam van VPVA notarissen B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarin alle notarissen via personal holdings participeren. Notaris.com is eveneens een handelsnaam van VPVA notarissens B.V. VPVA notarissen B.V. is statutair gevestigd te Ede en ingeschreven in het handelsregister (kvk) onder nummer 09103087.

Het kantoor wordt geleid door het dagelijks bestuur (Monique Toorenburg en Alexander Tierolff).

Wij behoren tot de top 30 kantoren in Nederland.

Wij zijn aangesloten bij Nico Notarissen. Samen met 15 grotere notariskantoren vormen we het meest ambitieuze notariële samenwerkingsverband op het gebied van kennis én klantgerichtheid, met een landelijk bereik.