Herstructurering

Als ondernemer bent u constant bezig met de ontwikkeling van uw bedrijf. U start nieuwe initiatieven of stopt met andere. Dit kan met zich meebrengen dat u de structuur van uw onderneming wilt veranderen.

Al dan niet in samenwerking met uw adviseurs kunnen wij uw juridische structuur beoordelen, de consequenties van de veranderingen in kaart brengen en eventuele wijzigingen vastleggen in overeenkomsten en akten.

Wijzigingen in de structuur kunnen bijvoorbeeld worden gerealiseerd via juridische fusies, juridische splitsingen en ontbindingen; het vastleggen van schuldovernames, het overdragen van vorderingen; het opstellen van rekening-courant en geldleningsovereenkomsten; het ontvlechten van een concern, bijvoorbeeld vanwege een ruziesplitsing. Ook brengen wij regelmatig onroerend goed via een juridische splitsing ergens anders binnen uw structuur onder.

Overweegt u een wijziging van de structuur, komt u dan gerust langs voor een goed gesprek.

Onze specialisten

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze specialisten. 
Voorkeur vestiging
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
8 + 1 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.