Afwikkeling

De afwikkeling van een erfenis kan leiden tot ruzie. In zo'n situatie kunt u terecht bij onze executeur of mediator. Samen komt u tot een werkbare oplossing.

Tijdens de afwikkeling van een erfenis bent u op elkaar aangewezen. Er moet veel geregeld worden. Terwijl samenwerken soms lastig is. Een mediator is de neutrale persoon die u helpt om samen heldere afspraken te maken. En soms is het makkelijker om gewoon alles uit handen te geven. Onze executeur wikkelt dan de erfenis af voor de erfgenamen.

Waar kan de notaris u bij helpen?

De notaris is bij uitstek degene bij wie u terecht kunt voor bemiddeling bij conflicten.  De notaris heeft verstand van de regels die bij de afwikkeling van een erfenis komen kijken.

Wij kunnen u helpen bij:

  • Afwikkeling van een erfenis
  • Bemiddelen bij een conflict tussen erfgenamen

Wat wilt u regelen? Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak met een van onze specialisten.

Onze specialisten

Kandidaat-notaris, Mediator
Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan onderstaand contactformulier en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen. U kunt ook direct contact opnemen met één van onze specialisten. 
Voorkeur vestiging
1 + 0 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.