mr. E. (Liesbeth) van den Brink-Baggerman

Ik heb notarieel recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen gestudeerd. Na in 1998 te zijn afgestudeerd ben ik in het notariaat werkzaam bij VPVA notarissen. De eerste zes jaar gecombineerd met een wetenschappelijke functie op de Radboud Universiteit Nijmegen (toen nog de Katholieke Universiteit Nijmegen geheten).

Ik heb mij binnen ons kantoor geheel toegelegd op het familierecht. Op dat gebied beheers ik alle aspecten waarbij de nadruk ligt op boedelafwikkeling en estate planning. Ik heb daartoe ondermeer de Grotius Academie Estate Planning gevolgd. Ik ben regelmatig betrokken bij de afwikkeling van nalatenschappen, vaak ook als executeur.

Naast de dagelijkse werkzaamheden die ik als notaris verricht ben ik op dit moment lid van het Dagelijks Bestuur van Van Putten Van Apeldoorn notarissen en mag ik samenwerken met prettige en kundige collega’s.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ik ben een liefhebber van sport. Zowel om zelf te doen, als om te kijken.

Nevenactiviteiten:

  • Lid Raad van Advies NOVEX
  • Redacteur De Notarisklerk

Lidmaatschappen:

  • Gecertificeerd NOVEX lid
  • Lid EPN

Publicaties:

Gegevens van Liesbeth

Telefoon
0318 - 685 685
FunctieNotaris
Vestiging
Ede

Neem contact op met mij

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
15 + 2 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.