Marion ten Heuw-Hof

Ik ben in januari 1999 bij VPVA komen werken en ben begonnen als secretaresse op de afdeling Familierecht. Door het volgen van diverse notariële opleidingen ben ik inmiddels Register Notarisklerk.

Ik houd mij voornamelijk bezig met het opstellen van testamenten, samenlevingsovereenkomsten, levenstestamenten en afwikkeling van nalatenschappen.

Het Familierecht heeft mij altijd erg aangesproken omdat je betrokken wordt bij het persoonlijk leven van onze cliënten.

Met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in de loop der jaren hoop ik onze cliënten notarieel gezien zo veel mogelijk te kunnen ontzorgen, bij zowel blijde als verdrietige momenten.

In het najaar van 2019 ga ik mij verder specialiseren in de afwikkeling van nalatenschappen door de leergang Executele en Vereffening bij NOVEX (Nederlandse Organisatie voor Executeurs) te volgen.

Nevenactiviteiten:

Ik ben inmiddels 12,5 jaar secretaris van de afdeling Midden-Nederland van de Bond van Medewerkers in het Notariaat. Dat stokje zal ik binnenkort gaan overdragen.

Persoonlijk:

Verder ben ik actief binnen de kerkelijke gemeente waar ik lid van ben. In mijn vrije tijd speel ik graag piano.

Gegevens van Marion

Telefoon
0318 - 685 630
FunctieNotarisklerk
Vestiging
Ede
Afdeling
Familierecht