mr. M.P.M. (Maarten) Vriens

Mijn naam is Maarten Vriens. In juli 2016 ben ik tot notaris benoemd in Lunteren. Mijn notariële opleiding heb ik gevolgd aan de universiteit in Nijmegen. In 2001 ben ik afgestudeerd in het Nederlands én notarieel recht. Daarna ben ik als kandidaat notaris gaan werken bij een groot advocaten- en notarissenkantoor te Arnhem. Daar heb ik mij met name bezig gehouden met het familierecht en de onroerend goed praktijk. In 2007 heb ik de opleiding tot estate planner gevolgd (voorloper van de Grotius opleiding).

Sinds 2009 ben ik als kandidaat notaris werkzaam op de vestiging van VPVA notarissen te Lunteren. Aangezien dit een algemene notariële praktijk is, ben ik mij eveneens gaan verdiepen in het vennootschapsrecht. Daarnaast heb ik de opleiding tot agrarisch specialist van de VASN gevolgd, omdat een aanzienlijk deel van mijn praktijk raakvlakken met de agrarische wereld heeft.

Inmiddels ben ik een allround notaris die alle facetten van het notariële vak beheerst.

Sinds 2016 ben ik als notaris verbonden aan VPVA notarissen en vanaf dat moment ook woonachtig in Lunteren. Mijn vrije tijd besteed ik graag met mijn vrouw en drie kinderen in de bossen en de natuur of langs de hockeyvelden, om onze kinderen aan te moedigen. Daarnaast ben ik zelf met regelmaat op de tennisbaan te vinden. Tot mijn 40e ben ik lid geweest van de Ronde Tafel Oosterbeek.

Nevenactiviteiten

Als notaris ben ik erg betrokken bij het lokale (verenigings)leven en wil ik graag midden in de samenleving staan. Zo ben ik beschermheer van muziekvereniging Kunst Na Arbeid (KNA), bestuurslid van Het Verpleegfonds van Lunteren en zet ik mij vaak in voor lokale verenigingen en stichtingen.

Gegevens van Maarten

Telefoon
0318 - 483 151
FunctieNotaris
Vestiging
Lunteren

Neem contact op met mij

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

8 + 0 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.