mr. M. (Monique) Richters-Lammers

In Nijmegen heb ik aan de Radboud Universiteit notarieel recht gestudeerd. Na mijn afstuderen ben ik sinds 1997 werkzaam in het notariaat. Na eerst als kandidaat-notaris op andere kantoren werkzaam te zijn geweest op het gebied van familierecht en onroerend goedrecht, ben ik sinds april 2007 werkzaam bij VPVA notarissen.

Binnen ons kantoor heb ik mij geheel toegelegd op het gebied van de ondernemingsrechtpraktijk. Op dat gebied beheers ik alle aspecten waarbij de nadruk ligt op de algemene MKB-praktijk. Hiervoor heb ik onder meer een specialisatieopleiding van de KNB/CPO gevolgd.
De ondernemingsrechtpraktijk is in alle facetten een boeiend gedeelte van de notariële werkzaamheden, waarbij met name de juridische fusies en splitsingen mijn interesse hebben.

Voorts heb ik vaak de waarneming van een van de notarissen, waarbij ik allerlei soorten akten passeer, zodat ik met alle rechtsgebieden betrokken blijf.

Lidmaatschappen:

  • lid Vereniging Ondernemingsrechtspecialisten notariaat.

Overige opleidingen:

  • postdoctorale Notariële Specialisatieopleiding Rechtspersonen- en Vennootschapsrecht

Gegevens van Monique

Telefoon
0318 - 685 683
FunctieToegevoegd Notaris
Vestiging
Ede

Neem contact op met mij

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

7 + 10 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.