Jantien van den Berg-Roelofsen

Na mijn opleiding aan het Schoevers heb ik 6 jaar als secretaresse gewerkt bij diverse accountantskantoren. Hierna was ik toe aan een nieuwe uitdaging.

Sinds juni 2016 werk ik bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen als secretaresse op de afdeling projecten nieuwbouw. Nadat ik een half jaar met veel enthousiasme op deze afdeling heb meegelopen, heb ik de opleiding secretaresse in het notariaat gevolgd en met succes afgesloten.

Op de afdeling projecten nieuwbouw houd ik mij bezig met het inplannen van passeerafspraken, het opstellen van aktes en het vele contact met verkopers en klanten. Mijn werk is zo leuk, omdat het enorm divers is. Elke keer weer een ander project, van starters die hun eerste huis kopen, tot mensen die een vakantiehuis kopen. Kortom diverse mensen en diverse projecten.

Op de afdeling projecten nieuwbouw hebben we veel te maken met hoge pieken (qua werkdruk). Het geeft mij een kick om samen met mijn collega's ieder project tot een goed einde te brengen. Daarnaast is het ontzettend leuk om aanwezig te zijn bij het eerste officiële moment van de startbouw.

Al met al werk ik met veel plezier bij VPVA met leuke collega's en veel afwisseling in de werkzaamheden.

Gegevens van Jantien

Telefoon
0318 - 685 619
FunctieNotarieel Medewerker
Vestiging
Ede
Afdeling
Onroerendgoed