Theatercollege is verplaatst!

Helaas moeten wij u berichten dat het Theatercollege in de Reehorst wegens het Coronavirus is verplaatst.

In het vertrouwen dat deze nare periode weer voorbij gaat, hebben we gekeken naar een nieuwe datum en gevonden. Het theatercollege staat nu gepland op woensdag 23 september.

Alle mensen die zich hebben ingeschreven krijgen persoonlijk bericht. Alle tickets blijven geldig.

Op dit moment zijn alle plaatsen gereserveerd. U kunt zich uitsluitend aanmelden voor de reservelijst. Wij zullen u benaderen op het moment wanneer er plaats is.

En daar hebben we onze reden voor, want in 2020 staan we stil bij het feit dat we 20 jaar geleden de expertise van twee notariskantoren bundelden onder één dak. Sindsdien zijn we succesvol actief als notarissen, mediators en adviseurs in Midden-Nederland. Een mijlpaal die we vieren met een spectaculair theatercollege van professor Bernard Schols. Deze hoogleraar Successierecht is verbonden aan de Radboud Universiteit Nijmegen, verschijnt regelmatig in de media en is bekend van zijn nieuwste boek ‘Voorkom ruzie bij de kist’.

U heeft vast wel eens van ons gehoord, maar kwam het nooit tot een nadere kennismaking? Dan is deze avond een ideale gelegenheid om daar verandering in te brengen. Er komt namelijk een moment waarop het noodzakelijk is dat uw zaken goed geregeld zijn. Ons notariskantoor helpt u daar bij en we vertellen er graag meer over.

Op dinsdagavond 24 maart 2020 bent u daarom van harte welkom in theater De Reehorst, Bennekomseweg 24 te Ede. Professor Schols praat ons dan op kenmerkende wijze bij over een thema dat ons allen raakt. Om 19.00 uur zijn de deuren geopend en om 19.50 uur start het programma. Na afloop krijgt u rond 21.30 uur de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje uw vragen te stellen aan de aanwezige notarissen.

We stellen het bijzonder op prijs dat u aanwezig wilt zijn bij dit theatercollege. Het wordt een informatieve avond met een bijzondere spreker en een boeiend onderwerp. De toegang is gratis.

We komen graag met u in contact en zien uit naar uw komst. Aangenaam kennis te maken!

Programma

19.00 uur

Ontvangst

19.50 uur

Opening

Door notaris mr. A.J.V. Tierolff

20.00 uur

Start theatercollege

‘Voorkom ruzie bij de kist’ door professor Bernard Schols

21.30 uur

Afsluitende borrel

 

Vul hieronder uw gegevens in en meld u aan.

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.
1 + 18 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.