Kantoororganisatie

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is één van de grotere zelfstandige notariskantoren in Nederland met de hoofdvestiging in Ede en vestigingen in Bennekom, Lunteren en Wageningen en een vestiging in Ede voor een apart label, notaris.com.

In totaal zijn wij met ongeveer vierenzestig medewerkers binnen de organisatie werkzaam. Het kantoor telt zeventien juristen, waarvan negen notarissen en acht kandidaat-notarissen. Op de hoofdvestiging in Ede zijn zes notarissen werkzaam; aan elk van de overige vestigingen is (behalve notaris.com) een notaris verbonden.

Daarnaast werken we in secties (onroerend goed, vennootschapsrecht en familierecht). Elke sectie kent een eigen sectiecoördinator (respectievelijk Alexander Tierolff, Sjirk Bijma en Liesbeth van den Brink)

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is de handelsnaam van Nimbo Dos B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarin alle notarissen via personal holdings participeren. Notaris.com B.V. is een 100% dochter van Nimbo Dos B.V.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door twee notarissen of door één notaris tezamen met het dagelijks bestuur.

Van Putten Van Apeldoorn notarissen is de handelsnaam van Nimbo Dos B.V., statutair gevestigd te Ede, ingeschreven in het handelsregister (kvk) onder nummer 09103087

Notaris.com B.V., statutair gevestigd te Ede, ingeschreven in het handelsregister (kvk) onder nummer 09202287

Het kantoor wordt geleid door het dagelijks bestuur (Saskia van Egmond)

Overige functies

mr. S.C.V. (Saskia) van Egmond
Nieuwsbrief