Werken bij VPVA

Wij zijn een van de grotere onafhankelijke notariskantoren met vestigingen in Ede, Lunteren en Wageningen. Tevens bieden wij onze diensten aan onder het online platform, notaris.com.

Onze juridische expertise en persoonlijke aandacht voor de klant zorgen voor een prettige werkomgeving. Wij investeren voortdurend in de deskundigheid van onze medewerkers en we stimuleren verdergaande specialisatie; dit biedt onze (nieuwe) medewerkers kansen voor hun ontwikkeling. Onze cultuur kenmerkt zich door professionaliteit, openheid, enthousiasme voor het vak, plezier, blijvende aandacht voor automatisering en op hoog niveau juridische advisering. 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures beschikbaar.

Wel kunt u natuurlijk altijd een open sollicitatie sturen. U kunt daarvoor een e-mail met een motivatiebrief en een curriculum vitae sturen naar Monique Toorenburg of per post naar:

Van Putten Van Apeldoorn notarissen
T.a.v. mevrouw mr. M.J. Toorenburg
Postbus 94
6710 BB  Ede

Indien u bij ons solliciteert kan een (online) screening en/of referentiecheck deel uitmaken van de selectieprocedure. Door te solliciteren op een vacature of door het sturen van een open sollicitatie geeft u hier automatisch toestemming voor.
Indien uw sollicitatie niet tot aanstelling bij ons kantoor leidt, dan worden uw gegevens in beginsel vier (4) weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderd.

Dagelijks bestuur

mr. M.J. (Monique) Toorenburg
Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief