Startlife - kennispartner VPVA notarissen

StartlifeStartende ondernemer? Maak kennis met StartLife!

StartLife is een organisatie in Wageningen die ondernemerschap stimuleert en startende ondernemers ondersteunt in de sectoren Agro, Food en Leefomgeving. StartLife wil het ondernemersloket zijn in dit domein.

StartLife levert een compleet aanbod van onderwijsactiviteiten, netwerken en actieve ondersteuning en coaching van starters. Dit doen zij onder andere door het organiseren van startersborrels en Business Cafe events. StartLife richt zich op het hele proces van bewustwording en het ontwikkelen van ondernemerscompetenties. Dat wil zeggen van de eerste ondernemerskriebels bij studenten tot en met de individuele coaching trajecten van start-up bedrijven.

Kortom, een project dat bruist van kennis, innovatie en ondernemerschap.

VPVA maakt hier graag deel van uit en is daarom al enige jaren kennispartner van StartLife.

VPVA biedt de ondernemers die verbonden zijn aan StartLife op een toegankelijke manier hoogwaardige juridische dienstverlening. Voor de ondernemers die betrokken zijn bij StartLife is ook juridisch advies van belang voor het succes van hun onderneming. VPVA wil deze ondernemers verder helpen, nu en in de toekomst.

Een team van enthousiaste medewerkers biedt tegen aantrekkelijke condities juridische diensten aan voor de ondernemingen die betrokken zijn bij StartLife. In het kader van kennisdeling worden ook met enige regelmaat workshops vanuit verschillende juridische invalshoeken georganiseerd. Op deze manier deelt VPVA haar kennis en specialismen met de ondernemers verbonden aan StartLife.

Meer informatie over de dienstverlening van VPVA met betrekking tot StartLife vindt u hier.

 

 

 

 

 

Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief