Inloopavond Familierecht

In verband met de maatregelen rondom het Corona virus gaat ons inloop spreekuur voorlopig niet door. Deze zal worden vervangen door telefonische spreekuren.

Heeft u een vraag, bel of stuur een e-mail voor het maken van een telefonische afspraak.

Telefonische afspraak

Wilt u meer informatie over een familiezaak (zoals voogdij, testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, echtscheiding, etc) dan nodigen wij u uit gebruik te maken van onze gratis telefonische afspraak bij onze vestiging in Ede. 

Voorwaarden

De afspraak duurt maximaal 20 minuten.
Er kan door ons worden gevraagd om relevante stukken mee te brengen zoals afschrift van (eventuele verklaring van erfrecht, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, testamenten), indien dit voor de afspraak van belang is.
Er wordt geen advies of informatie verstrekt over lopende dossiers bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen.

Aanmelden?

U kunt zich voor de vestiging Ede aanmelden voor een afspraak door de gegevens hieronder in te vullen.

Na ontvangst van de aanmelding, plannen wij een afspraak voor u van uiterlijk 20 minuten. U krijgt hierover een emailbericht op het door u opgegeven mailadres.

Wanneer u op ons kantoor in Lunteren of Wageningen een afspraak wenst, dan kunt u rechtstreeks een afspraak maken door te bellen met het betreffende kantoor.

1 + 11 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.