Inloopavond Familierecht

Wilt u weten of het verstandig is om een testament te maken, een voogdijregeling vast te laten leggen, een samenlevingsovereenkomst te maken etc.? En zijn de eventuele kosten voor u een drempel om ons te bellen? Maak dan gebruik van onze gratis inloopavond.

De gratis inloopavond!

Wilt u meer informatie over een familiezaak (zoals voogdij, testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, echtscheiding, etc) dan nodigen wij u uit gebruik te maken van onze gratis inloopavonden op onze vestiging in Ede. 

Wanneer?    
Elke eerste donderdag van de maand.
Voor april geldt dat in verband met de maatregelen tegen het coronavirus de geplande datum van 2 april 2020 niet doorgaat.
De eerstvolgende datum staat voorlopig op donderdag 7 mei gepland.

Tijd:
Tussen 16.30 - 18.30 uur. 

Voorwaarden

De afspraak duurt maximaal 20 minuten.
Er kan door ons worden gevraagd om relevante stukken mee te brengen zoals afschrift van (eventuele verklaring van erfrecht, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, testamenten), indien dit voor de afspraak van belang is.
Er wordt geen advies of informatie verstrekt over lopende dossiers bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen of NOTARIS.com.

Aanmelden?

U kunt zich voor de vestiging Ede aanmelden voor de eerstvolgende inloopavond door de gegevens hieronder in te vullen.

Na ontvangst van de aanmelding, plannen wij een afspraak voor u van uiterlijk 20 minuten op een tijdstip tussen 16.30 - 18.30 uur. U krijgt hierover een emailbericht op het door u opgegeven mailadres.

Wanneer u op één van onze buitenkantoren een afspraak wenst, dan kunt u rechtstreeks een afspraak maken door te bellen met het betreffende kantoor.

10 + 10 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.