Van Putten Van Apeldoorn notarissen opent pop-up in De Smeedplaats

Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom. Iedere vrijdagochtend is notaris Liesbeth van den Brink-Baggerman, of een collega-notaris, met een medewerker aanwezig voor het passeren van leverings- en hypotheekaktes en voor notarieel advies op afspraak.

“De Smeedplaats is een pop-up locatie die bij ons past”, vertelt de geboren en getogen Bennekomse notaris Liesbeth van den Brink. “Met een mooie mix van een rijk verleden en vernieuwend ondernemerschap bieden we de inwoners van Bennekom extra service. Alle expertise van onze kantoren in Ede, Lunteren en Wageningen is beschikbaar via deze pop-up locatie.”
“De pop-up locatie aan de Veenderweg in Bennekom is sfeervol en centraal gelegen. Je loopt zo even binnen om een akte te laten passeren. Dat is ook heel prettig als Bennekom je woonplaats wordt – of blijft.” Notaris Liesbeth van den Brink-Baggerman.

Centraal in het dorp
“De Smeedplaats is een aansprekend pand, een oude werkplaats met een lange geschiedenis. Ook nog eens centraal in het dorp. Ik denk dat veel Bennekommers het wel kennen, maar er misschien nog niet binnen zijn geweest. Op afspraak is dat nu mogelijk. Voor adviesgesprekken met één van onze notarissen en voor bijvoorbeeld de overdracht van onroerend goed of het tekenen van een testament of levenstestament.”

Notarissen dichtbij
“Ik kwam al veel bij mensen thuis voor estate-planning, boedelafwikkeling en andere facetten van familierecht. Dat blijft zo”, verzekert Liesbeth van den Brink. “Met de pop-up in de Smeedplaats voegen we iets toe aan de dienstverlening. We sluiten nog meer aan op de wens van onze Bennekomse klanten om notariële zaken dichtbij huis te kunnen regelen. Het exploitatieconcept van de Smeedplaats is ook vernieuwend, ondernemend en toegankelijk. Daar houden wij van.”

Belt u voor een afspraak in de pop-up locatie in de Smeedplaats, Veenderweg 36, 6721 WE Bennekom met ons kantoor in Ede: 0318 685 685.

Deel dit bericht
Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief