Themabijeenkomst ‘Regie bij leven en dood’ op woensdagmiddag 3 april

‘Regie bij leven en dood’ dat is het thema van een gratis informatiemiddag die Monuta Hofrust en Van Putten Van Apeldoorn notarissen gezamenlijk organiseren op woensdagmiddag 3 april. De middag wordt gehouden van 14.30 tot 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur) en vindt plaats in het Zalen- en gemeentecentrum De Brink aan de Brinkstraat 39 in Bennekom.

De initiatiefnemers willen met een laagdrempelige bijeenkomst de aspecten rondom de laatste levensfase belichten. Monuta Hofrust zal de aanwezigen laten nadenken over hun wensen rondom het overlijden. De centrale boodschap is: wanneer wensen zijn vastgelegd, geeft dit rust voor uzelf en uw nabestaanden.

Daarnaast geeft Van Putten Van Apeldoorn notarissen een informatieve lezing over het testament en levenstestament. Notaris Liesbeth van den Brink-Baggerman gaat daarbij ook in op de actuele ontwikkelingen.

Het geheel wordt muzikaal omlijst door klarinetkwartet Marlimasa.

De informatiemiddag is gratis. Aanmelden is niet verplicht, maar wel fijn met het oog op de grootte van de zaal en de catering: aanmelding@vpvanotarissen.nl of 0318-685632.

Deel dit bericht
Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief