Sjirk Bijma nieuwe voorzitter Wagenings Ondernemers Contact

Onze notaris Sjirk Bijma die sinds 1 januari 2017 het stokje van notaris Hoek in Wageningen heeft overgenomen, is de nieuwe voorzitter van het Wagenings Ondernemers Contact. 

Bij de nieuwjaarsreceptie van het WOC werd dit bekend gemaakt. 

Sjirk Bijma legt uit waarom hij de nieuwe voorzitter van het WOC wil worden: "De afgelopen maanden hebben meerdere mensen mij gezegd dat dat echt iets voor mij zou zijn. En dan ga je natuurlijk nadenken of dat daadwerkelijk zo is. Ik ben zestien jaar notaris in Ede geweest, maar woon al wel elf jaar in Wageningen. Ik ben actief in de lokale gemeenschap. Als notaris hou ik mij veel bezig met ondernemingsrecht. Mede hierdoor ken ik het lokale en regionale bedrijfsleven goed. Vorig jaar was ik al juryvoorzitter van het Wageningse Business Event, waar de ondernemersprijzen worden uitgereikt. Toen binnen onze maatschap het besluit werd genomen dat ik de leiding van het Wageningse kantoor van Derk Hoek over ging nemen, viel alles op zijn plaats. Ik kon me toen vol overtuiging melden als kandidaat-voorzitter van het WOC. Gelukkig vond ook  het WOC-bestuur dat een goed idee."

www.wocweb.nl

Deel dit bericht
Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief