Maarten Vriens nieuwe notaris in Lunteren

Per 1 juli 2016 heeft VPVA Notarissen een nieuwe notaris op onze vestiging in Lunteren. Maarten Vriens volgt Hugo Drapers op die ruim 21 jaar notaris was in Lunteren. 

Afgelopen donderdag 30 juni 2016 was het officiële afscheid van notaris Drapers in het Westhoffhuis in Lunteren. Met vertrouwen heeft hij het stokje doorgegeven aan Maarten Vriens, die al sinds 2009 op ons kantoor in Lunteren als kandidaat-notaris werkzaam is.  Vanaf nu neemt Maarten ook de dagelijkse  leiding van deze vestiging  op zich.

Als notaris wil Maarten midden in de samenleving staan en oog hebben voor de menselijke verhoudingen. Hij is  graag het aanspreekpunt voor alle vragen en adviezen op notarieel gebied. Hij kijkt er naar uit om zijn bijdrage te leveren aan de mooie, al 200 jaar bestaande, notariële  traditie  in Lunteren.  

Contact opnemen met Maarten Vriens kan via ons kantoor in Lunteren. Per mail bereikbaar op mvriens@vpvanotarissen.nl of u belt 0318-483151.

Deel dit bericht
Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief