17 april 2019 | 'Lunteren ontmoet Lunteren’ Informatie & amusement voor senioren

Onze notaris mr. Maarten Vriens zal hier een lezing geven over Testamenten en Levenstestamenten.
Kaarten zijn te bestellen via onderstaand adres.
Graag tot dan!

Lunteren, Een nieuw initiatief vanuit de stichting SSCVL die een spectaculair evenement gaat or...ganiseren voor Lunterse senioren. Een heuse ‘dinner party’ met 4-gangen diner, boeiende sprekers en aansprekende artiesten.
In het Plaza en de grote Rabozaal van Het Westhoffhuis zijn op woensdag 17 april 2019 maximaal 120 Lunteranen welkom om elkaar te ontmoeten en samen te genieten van informatieve lezingen en sprankelend amusement tijdens een overheerlijke maaltijd met alles erop en eraan! Aan grote ronde, mooi gedekte tafels kunnen ouderen van alle rangen en standen samen genieten van de unieke en warme samenleving die Lunteren kenmerkt.
Het programma ziet er als volgt uit:
14:00-14:30 uur Inloop
14:30 uur Opening
14:45-16:15 uur Interactieve lezingen; gehouden door Mirjam Wijgman (Senior medewerker WMO Gemeente Ede) en Notaris Maarten Vriens (van VPVA Notarissen)
16:15-17:00 uur Aperitief, kennismaken en handlezer Professor Drabb
17:00-19:30 uur Diner met optredens door zangeres Laura Vlasblom en Ben Cramer
19:40 uur Grote finale door zanger Ben Cramer en zangkoor Heartbeat
20:00 uur Afsluiting
Alle Lunterse senioren die houden van warmte en gezelligheid zijn van harte welkom. Toegangskaarten zijn € 15,00 per persoon voor het volledige programma inclusief 4-gangen diner en drankjes aan tafel. Deze bijzondere entreeprijs is mede mogelijk gemaakt door bijdragen van: Cultuurfonds Ede, Gemeente Ede, Malkander, Onderweegs & De Groot, notariskantoor van Putten van Apeldoorn, Ondernemers-sociëteit Lunteren en Omstreken, Middenstandsvereniging Lunteren en de Regiobank.
Persoonlijk dieetwensen een week voor het evenement doorgeven aan de bedrijfsleiding van Het Westhoffhuis. Er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar die worden uitgegeven op volgorde van binnenkomst.
De toegangskaarten zijn vanaf 8 april verkrijgbaar aan de balie van Het Westhoffhuis (T: 0318-482992/ info@westhoffhuis.nl).

Deel dit bericht
Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief