mr. W. (Willem-Jan) Schakel

Mijn studie notarieel recht heb ik doorlopen in Utrecht. Vervolgens ben ik begonnen als kandidaat-notaris bij VBC Notarissen, waar ik uiteindelijk als toegevoegd notaris aan verbonden was. In september van 2021 heb ik de overstap gemaakt naar VPVA Notarissen in Ede.

Binnen VPVA ben ik voornamelijk actief binnen het onroerend goed, zowel particulier als commercieel onroerend goed, maar ook projectontwikkeling en nieuwbouw. Daarnaast houd ik mij bezig met landgoederen, Natuurschoonwet (NSW) en alles wat hieraan gerelateerd is, waaronder landgoed- NSW-BV’s, maar ook familierechtelijke regelingen zoals testamenten die noodzakelijk zijn om alles goed te regelen. Binnen VPVA werk ik met een groot team specialisten, zodat deze complexe praktijk op een hoog niveau wordt uitgeoefend.

In mijn vrije tijd houd ik mij graag bezig met paardrijden (liever buiten in het bos dan in de bak) en het buitenleven in het algemeen.

Gegevens van Willem-Jan

Telefoon
0318-685657
FunctieToegevoegd Notaris
Vestiging
Ede
Afdeling
Onroerendgoed

Neem contact op met mij

Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.

6 + 9 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.