Emmy Stegeman

Na het afronden van mijn opleiding tot secretaresse bij Schoevers in Utrecht, ben ik sinds begin 2020 werkzaam als junior secretaresse bij VPVA-notarissen op de vestiging in Lunteren. Je kunt mij hier alle dagen van de week vinden.

Ik houd mij vooral bezig met het aannemen van de telefoon, het ontvangen van cliënten, het aanmaken van dossiers en andere administratieve werkzaamheden.

Daarnaast bied ik ondersteuning aan alle medewerkers. Het leuke aan mijn werk is de fijne sfeer onderling en de diversiteit van mijn baan en het contact met mensen.

Mijn ambitie is om mijzelf extra te ontwikkelen op secretarieel vlak. Om dit mogelijk te maken ben ik op dit moment naast mijn fulltimebaan bij VPVA aan het doorstuderen bij Schoevers voor de opleiding directiesecretaresse.

In mijn vrije tijd heb ik er plezier in om te koken en ga ik graag uit eten met vriendinnen en met mijn vriend. Ook vind ik het leuk om naar de bioscoop te gaan, houd ik van dagjes shoppen met vriendinnen en maken mijn vriend en ik graag stedentrips.

Verder ben ik sportief: in de winter is skiën mijn favoriete bezigheid en je kan mij het hele jaar regelmatig aantreffen in de sportschool.

Gegevens van Emmy

Telefoon
0318 - 483 151
FunctieSecretaresse
Vestiging
Lunteren
Afdeling
Algemeen

Neem contact op met mij

1 + 1 =
Deze rekenvraag is bedoeld om spam tegen te gaan. Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.