Gratis testamentencheck

Wilt u ook een gratis testamentencheck?

Dat kan!

Of heeft u altijd al eens willen weten of het nu verstandig is om een testament te maken, of een voogdij regeling vast te laten leggen, etc? En zijn de eventuele kosten die hiermee gepaard gaan voor u een drempel om ons te bellen?
In veel gevallen begrijpen wij dat en om die reden biedt Van Putten Van Apeldoorn notarissen u daarvoor een mogelijke oplossing, namelijk:

De gratis inloopavond!
Wilt u meer informatie over een familiezaak (zoals voogdij, testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, etc) dan nodigen wij u uit gebruik te maken van onze gratis inloopavonden op onze vestiging in Ede. 

Wanneer?      Elke eerste donderdag van de maand. 

Tijd:               Tussen 17.00-19.00 uur 

Voorwaarden:

  1. De afspraak duurt maximaal 20 minuten.
  2. Er kan door ons worden gevraagd om relevante stukken mee te brengen zoals afschrift van (eventuele verklaring van erfrecht, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, testamenten), indien dit voor de afspraak van belang is.
  3. Er wordt geen advies of informatie verstrekt over lopende dossiers bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen of NOTARIS.com.

Aanmelden?
U kunt zich voor de vestiging Ede aanmelden voor de eerstvolgende inloopavond door de gegevens hieronder in te vullen.

Na ontvangst van de aanmelding, plannen wij een afspraak voor u van maximaal 20 minuten op een tijdstip gelegen tussen 17.00-19.00 uur. U krijgt hierover een emailbericht op het door u opgegeven mailadres.

Wanneer u op één van onze buitenkantoren een afspraak wenst, dan kunt u rechtstreeks een afspraak maken door te bellen met het betreffende kantoor.

Uw gegevens: 

Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief