Echtscheiding (ontbinding huwelijk)

Als u gaat scheiden dan zal het huwelijk ook formeel ontbonden moeten worden. Wij kunnen dit proces voor u begeleiden. Ook het echtscheidingsconvenant zal opgesteld moeten worden en eventueel een ouderschapsplan. Onze mediators, Palko Benedek en Annemiek Kloppenburg-Smit kunnen dit proces voor u begeleiden. Annemiek is tevens lid van de VMN (Vereniging van Mediation in het notariaat).

Wat is een VMN notaris?
Een VMN notaris zal u stimuleren om in onderling overleg de scheiding te effectueren. Ook zal deze notaris u beiden deskundig adviseren over de gevolgen van de scheiding, over een regeling voor eventuele minderjarige kinderen en over de eerlijke verdeling van het vermogen.

Meer informatie? Lees hier het artikel uit de consumentengids "wegwijs in het woud van adviseurs in geval van echtscheiding".

Contact
Wilt u meer informatie over de rol van de notaris in het echtscheidingsproces? Neemt u dan contact op met onze kandidaat-notaris en mediator, Annemiek Kloppenburg-Smit.

Mocht u in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging), dan is dit niet van toepassing indien u gebruik maakt van een notaris-mediator.  De kosten van de notaris-mediator vallen niet onder "gesubsidieerde rechtsbijstand." Voor meer informatie over toevoeging verwijzen wij u naar de website van de Raad van Rechtsbijstand.

Publicaties Palko Benedek
> Gelukkig scheiden is een keuze

> Geld is een voertuig van emoties

Laatste nieuws

> Scheiden en fiscaliteit: veel gemaakte fouten bij aangifte IB '16
> Gevolgen voor uw aangifte inkomstenbelasting '16
> Teeven: Scheiden zonder rechter mogelijk
 

Relevante links
> VMN

Klantervaringen

"Procedure ging snel. Zaak werd snel afgehandeld. Kennis over de materie was goed. Deskundig geholpen"

"Er is op alle mogelijke manieren geprobeerd de transactie plaats te laten vinden op het gewenste moment. Alle medewerking werd verleend, en met een glimlach"

Mr. Benedek was de juiste persoon in onze situatie en heeft een ontspannen sfeer weten te creëren tijdens onze bijeenkomst wegens de scheiding". Ga zo door en ik zal Mr. Benedek overal promoten."

Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief