DGA desk

Negen van de tien ondernemers lopen volstrekt onnodig, enorme risico’s 
Stel je eens voor. Je bent groot-aandeelhouder van een mooi bedrijf. Het gaat goed met de zaak, weinig zorgen, iedereen blij. Tot het moment dat je mede-aandeelhouder een ongeluk krijgt. Hij of zij overlijdt plotseling. Van het ene op het andere moment sta je er alleen voor. Naast het verlies van een goede en gewaardeerde collega stapelen de vragen zich snel op, want het bedrijf moet door: welke afspraken hebben we ook alweer gemaakt? Wat is de waardering van de aandelen? Ben ik verzekerd? Zit zijn familie nu op schoot? Wat als zij willen verkopen?  Waar haal ik het geld vandaan?  >> Lees meer

Voor u als directeur-groot-aandeelhouder (DGA) willen wij het zo eenvoudig mogelijk houden. U heeft het vaak al druk genoeg met de dagelijkse gang van zaken.

Persoonlijke benadering
Een persoonlijke benadering heeft onze voorkeur. Om échte kwaliteit te leveren kun je niet elke situatie alleen maar juridisch benaderen.
Zodra wij de mens achter de ondernemer leren kennen, weten welke visie u heeft als DGA, waar u voor staat, wat u al eerder heeft meegemaakt en wat uw wensen zijn, dán kunnen wij u een passend juridisch advies geven.

Een vast aanspreekpunt
Eén vast aanspreekpunt (notaris), aan wie u al uw vragen kunt stellen. 
Deze notaris is over het algemeen gespecialiseerd in één van de notariële rechtsgebieden (onroerend goed, familierecht of ondernemingsrecht), en maakt daarnaast gebruik van de expertise van onze andere specialisten. Op deze manier kunnen wij u, als DGA, zo goed mogelijk helpen met zowel vragen op privégebied en daarnaast op zakelijk gebied. Wij als notaris coördineren en signaleren voor u en nemen daarbij die zorg uit uw handen. 
Wellicht heeft u plannen om uw bedrijf op termijn te verkopen, of wilt u vermogen overdragen aan uw kinderen?
 
Bereikbaarheid
U kunt van ons verlangen dat wij altijd goed bereikbaar zijn en uw vaste notaris maakt hierover met u afspraken. Hoe u hem het beste kunt bereiken en wanneer (mobiele nummer, mail).
U bent weer anders dan een andere DGA en heeft wellicht  andere behoeftes. Wij spelen hier graag op in!
 

DGA Scan
VPVA notarissen biedt u als DGA de mogelijkheid tot een DGA scan. Kijk hier voor meer informatie.
 

Past u huidige bedrijfsvorm nog bij u?
Doe hier vast de snelle test!

Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief