AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming)

Op 25 mei 2018 wordt de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Deze verordening richt zich op strengere regels en handhaving op het gebied van privacy. Een onderwerp wat voor ons uiteraard vanzelfsprekend is.
Van Putten Van Apeldoorn notarissen bereidt zich hier dan ook nadrukkelijk op voor.

In het verleden heeft u onze nieuwsbrief ontvangen. In de toekomst willen wij u ook graag van de ontwikkelingen op het gebied van o.a. levens-/testamenten op de hoogte blijven houden. Ook willen wij u graag uitnodigen voor bijeenkomsten en/of cursussen. Wij kunnen dit alleen nog met uw uitdrukkelijke toestemming doen. Daarom vernemen wij graag of u daarmee akkoord bent. 

Indien u via bovenstaande link uw emailadres achterlaat, geeft u daarmee aan dat u onze nieuwsbrieven en uitnodigingen wilt blijven ontvangen. Geeft u toestemming en bedenkt u zich op een later moment? Onder elke nieuwsbrief staat een afmeldlink waarmee u zich alsnog kunt afmelden.

Wij kijken er naar uit om u ook na 25 mei te blijven informeren. 

Verdere informatie over de wijze waarop wij uw gegevens verwerken en gebruiken, kunt u vinden in onze Privacyverklaring.

Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi) - Governancecode Zorg | van Putten van Apeldoorn https://t.co/OREYUnYEkh
Vanaf vrijdag 6 juli openen wij een pop-up locatie in De Smeedplaats aan de Veenderweg in Bennekom.… https://t.co/5rWyhXNAry
Nieuwsbrief