Klantervaringen

Ingezonden door: Oprichter van een BV (april 2015)

Na even gewacht te hebben werd  ik opgehaald door de notaris. Die heeft vervolgens nog eens duidelijk uitgelegd waar ik voor ging tekenen. Alles netjes doorgenomen. Ben zeer tevreden over het verloop.

Ingezonden door: Oprichter van een stichting (april 2015)

In verband met de tijdsdruk was er een snel advies en ook een prettige, vlotte afhandeling. Onze zeer gemeende dank daarvoor! Wij kennen dhr. Drapers in Lunteren als een betrokken notaris en maken daarom graag gebruik van de diensten.

Ingezonden door: Verkoper (april 2015)

Goede communicatie en correcte afhandeling op zeer vlotte wijze.

Ingezonden door: Verkoper van een woning (april 2015)

Ik ben meer dan tevreden door het geweldige gesprek met Alexander Tierolff dat ik destijds heb gehad toen ik hem de volmacht gaf, onder andere door zijn geduld en flexibiliteit. Ongeacht het late tijdstip en de uitloop, zelfs op een vrijdagavond. Klasse, gaf veel vertrouwen! Ook de verdere afwikkeling is top.

Ingezonden door: Oprichter van een BV

De dienstverlening en het advies van Kristel Jansen gaat verder dan standaard, je merkt dat ze betrokken is en echt meedenkt. Ook is ze bereid om in de avond zaken te doen, erg fijn.

Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
RT @brushreclame: Wie van de drie.... Nieuw #doek in #frame gehangen bij van Putten van Apeldoorn notarissen @notarisede http://t.co/lYo6iu…
Wie geeft u het vertrouwen? Leg het vast in een levenstestament. Meer info op: http://t.co/DdQwHqMaj4 http://t.co/EEnf43V327
Nieuwsbrief