Inloopavond Familierecht

Wilt u weten of het verstandig is om een testament te maken, een voogdijregeling vast te laten leggen, een samenlevingsovereenkomst te maken etc. ? En zijn de eventuele kosten voor u een drempel om ons te bellen? Maak dan gebruik van onze gratis inloopavond.

De gratis inloopavond!
Wilt u meer informatie over een familiezaak (zoals voogdij, testamenten, samenlevingsovereenkomsten, huwelijkse voorwaarden, schenkingen, echtscheiding, etc) dan nodigen wij u uit gebruik te maken van onze gratis inloopavonden op onze vestiging in Ede. 

Wanneer?    Elke eerste donderdag van de maand. 
Tijd:             Tussen 17.00 - 19.00 uur 

 
Voorwaarden:

  1. De afspraak duurt maximaal 20 minuten.
  2. Er kan door ons worden gevraagd om relevante stukken mee te brengen zoals afschrift van (eventuele verklaring van erfrecht, huwelijksvoorwaarden, samenlevingscontract, testamenten), indien dit voor de afspraak van belang is.
  3. Er wordt geen advies of informatie verstrekt over lopende dossiers bij Van Putten Van Apeldoorn notarissen of NOTARIS.com.

Aanmelden?
U kunt zich voor de vestiging Ede aanmelden voor de eerstvolgende inloopavond door de gegevens hieronder in te vullen.

Na ontvangst van de aanmelding, plannen wij een afspraak voor u van uiterlijk 20 minuten op een tijdstip tussen 17.00 - 19.00 uur. U krijgt hierover een emailbericht op het door u opgegeven mailadres.

 
Wanneer u op één van onze buitenkantoren een afspraak wenst, dan kunt u rechtstreeks een afspraak maken door te bellen met het betreffende kantoor.

Uw gegevens: 

Nee, ik wil niet meer
Ja, ik wil
Twitter
Onder toeziend oog van notaris Tierolff tekenden AM, ASR, Kelderman Bouw de koopovereenkomst 28 kavels Op Enka Ede. https://t.co/JOGr4rMdBs
Op 24-2-17 heeft Hoge Raad in 4 arresten een nadere invulling gegeven aan begrip woning voor overdrachtsbelasting. https://t.co/QCXuOEXBvw
Nieuwsbrief